Sign up for our newsletter and get 10% on your first order

Kbhavn Group ApS is a company registered in Denmark. Our registered address is Sydvestvej 55, 2600 glostrup in Denmark. Our VAT (CVR) number is DK 41052597. If you have any comments about Kbhavn Group ApS, you can email us at info@kbhavn.com

All orders are subject to acceptance and availability, and items in your shopping basket are not reserved and may be purchased by other customers.

Dispatch times may vary according to availability and any guarantees or representations made as to delivery times are subject to any delays resulting from postal delays or force majeure for which we will not be responsible.

When you place an order, you will receive an acknowledgement e-mail confirming receipt of your order. This email will only be an acknowledgement and will not constitute acceptance of your order. A contract between us for the purchase of the goods will not be formed until your payment has been approved us and we have debited your credit or debit card.

We reserve the right not to accept your order in the event, for example, that we are unable to obtain authorization for payment, that shipping restrictions apply to a particular item, that the item ordered is out of stock or does not satisfy our quality control standards and is withdrawn.

We have made every effort to display as accurately as possible the colours of our products that appear on Kbhavn.com. However, as computer monitors vary, we cannot guarantee that your monitor's display of any colour will be completely accurate.

Images on kbhavn.com belong to Kbhavn Group and any unauthorized use of these images without the express written consent of Kbhavn Group is forbidden.

 

Om Persondataloven GPDR:
Kbhavn Group – privatlivspolitik

I forbindelse med EU-persondataforordningen er træder i kraft d. 25. maj 2018 kan du her læse vores privatlivspolitik.

Privatlivspolitik nyhedsbreve

1. Introduktion
Kbhavn Group behandler persondata om dig, og derfor får du nedenstående oplysninger (Beskyttelse af personlige oplysninger).

2. Dataansvarlig
Kbhavn Group ApS, CVR-nr. 41 05 25 97, er den dataansvarlige. Det betyder, at vi er ansvarlige for dine personoplysninger.

Formål med og grundlag for indsamling af personoplysninger
Vi vil sikre, at dine personoplysninger alene indsamles og behandles i overensstemmelse med et eller flere af følgende formål:
• At levere nyhedsbreve som du har tilmeldt
• At besvare eventuelle spørgsmål eller indsigelser du måtte have
• For at du kan modtage invitationer og informationer om events

Vores grundlag for behandling af dine personoplysninger er:
• Dit samtykke i henhold til databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra a
• Interesseafvejningsreglen i henhold til databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f. Behandlingen af dine personoplysninger med henblik på profilering er nødvendig for, at Kbhavn Agency kan forfølge en legitim interesse i form af målrettede henvendelser og en forbedret brugeroplevelse
• Hvis grundlaget for behandling af dine personoplysninger er samtykke, så har du til enhver tid ret til at tilbagekalde dit samtykke.
• Vi opbevarer dine personoplysninger, indtil samtykket tilbagekaldes, hvorefter du ikke længere vil modtage nyhedsbreve fra os.

3. Dine rettigheder
• Du kan til enhver tid få indsigt i dine personoplysninger, anmode os om at få urigtige personoplysninger berigtiget og få slettet eller ændret ved at rette henvendelse til os. Du kan også anmode os om, at behandlingen begrænses, dataportabilitet eller gøre indsigelser mod vores behandling af dine personoplysninger.
• Såfremt du ønsker at klage over vores behandling af dine personoplysninger, kan du rette henvendelse til Datatilsynet.
• Du har til enhver tid ret til at gøre indsigelse mod behandling af dine personoplysninger med direkte markedsføring som formål.

4. Overførsel, overladelse og videregivelse af personoplysninger til tredjeparter
• Kun betroede medarbejdere, repræsentanter og leverandører med et arbejdsbetinget behov har, i overensstemmelse med gældende databeskyttelseslovgivning, adgang til dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for at kunne levere en ydelse til os eller handle på vegne af os.
• Vi forbeholder os ret til at anvende eller videregive oplysninger i det omfang, det er nødvendigt for at overholde gældende lovgivning, foretage undersøgelser i forbindelser med klager, besvare dine anmodninger eller i efterforskningsøjemed.

5. Overførsel til modtagere i tredjelande, herunder internationale organisationer
• Vi vil overføre dine personoplysninger til modtager uden for EU og EØS. Det drejer sig om Mailchimp, som er beliggende i USA. De fornødne garantier for overførsel af oplysninger til USA er sikret gennem databehandlerens certificering under EU-US Privacy Shield, jf. EU-persondataforordningens art. 45. I det omfang vi bruger andre databehandlere end de nævnte, der er etableret uden for EU, vil det altid ske under iagttagelse af gyldige overførselsgarantier .

Hvis spørgsmål til ovenstående kontakt Martin Bastrup Bruun via martin@kbhavn.com

---------------

Cookie Policy

Information om brug af cookies på trollecompany.com

Ved at benytte denne hjemmeside, kbhavn.com, accepterer du, at vi bruger cookies.

Hjemmesidens ejer og kontaktoplysninger

Denne hjemmeside er drevet og ejet af:
Kbhavn Group ApS
Sydvestvej 55
2600 Glostrup
CVR. 41052597

Hvad er en cookie?

En cookie er en lille datafil, som vi gemmer på din computer for at kunne holde styr på, hvad der sker under dit besøg og for at kunne genkende computeren. En cookie er ikke et program og indeholder ikke virus.

Hjemmesidens brug af cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere. Cookies hjælper os desuden med at få overblik over dit besøg på hjemmesiden, så vi løbende kan optimere og målrette hjemmesiden til dine behov og interesser. Cookies husker fx, hvad du har lagt i indkøbskurven, om du tidligere har besøgt siden, om du er logget ind og hvilket sprog og valuta, du gerne vil have hjemmesiden på. Her er oversigten over hjemmesidens brug af cookies og vores samarbejdspartnere i denne forbindelse:

Nødvendige cookies

Disse cookies er påkrævet, for at hjemmesiden kan levere en tjeneste, som slutbrugeren udtrykkelig har anmodet om. Det kan fx være cookies, der bruges for at få en indkøbskurv til at virke. Hjemmesidens indhold er lagret og administreres gennem Sitecore CMS platform. Den sætter cookies, som bruges til at genkende dig, når du bevæger dig rundt på siden og huske om du fx er logget ind på ’Min konto’. Vi bruger et cookiescript til at finde ud af, hvorvidt du er blevet informeret om hjemmesidens brug af cookies. Vi lagrer ingen data ifm. denne cookie. Vi bruger Smartertracker til at håndtere kundehenvendelser via e-mail og chat. De oplysninger, som cookien indsamler om din brug (besøgte sider, din IP-adresse m.v.) bruger vi til at yde den bedst mulige service, når vi modtager henvendelser.

Præference- cookies

Disse cookies bruges til at sikre den optimale brugeroplevelse på hjemmesiden. Det er fx valgte præferencer såsom sprog eller valg, som gør navigation enklere. Der indsamles ingen personligt identificerbare data med denne type cookies. Videoer indlejret på siden er via YouTube eller Vimeo. YouTube bruger bl.a. cookies til at registrere hvilke video der vises og hvor meget af filmen du har set. YouTube cookies er såkaldte Flash cookies.

Drifts- og optimeringscookies

Disse cookies anvendes til driften af hjemmesiden. Det kan fx være optælling af antallet af besøgende eller andre informationer, der skal bruges til analyse. De bruges også i forbindelse med spørgeskemaer. Disse cookies kan i begrænset omfang indsamle data, der kan henføres til den enkelte bruger. Vi bruger Google Analytics for at analysere, hvordan brugerne anvender hjemmesiden. De oplysninger, som cookien indsamler om din brug (trafikdata, herunder din IP-adresse), sendes til og gemmes på Googles servere i USA. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Marketing - anonym tracking på tværs af hjemmesider

Disse cookies anvendes til at følge brugere på tværs af deres besøg på flere hjemmesider. Disse cookies kan bruges til at opbygge profiler, der viser, hvilke søgninger hver bruger har foretaget eller hvilke sider, de har besøgt. Disse cookies kan lagre data, der identificerer den enkelte bruger eller som indeholder specifik information om brugeren. Anonyme data kan blive delt med 3. part. Med Ad This kan du kan dele sidens indhold på sociale netværk. Når du deler, vil Ad This sætte cookies, som samler information om, hvilke sider du deler og på hvilke sociale netværk du deler det på. Cookies fra Facebook bruges til at vise en "synes godt om" knap og information om hvilke af dine Facebook venner synes godt om. Facebook giver endvidere adgang til et statistik værktøj (Facebook Insights), der viser information omkring brugen af Facebook.

Marketing – målrettet annoncering

Disse cookies bruges til at følge søge- og læsevaner. Den indsamlede information bruges til at vise individualiseret marketing indhold, såsom bannerannoncer. Anvendelsen af disse cookies kan indebære lagring og anvendelse af personlig identificerbare informationer til visning af individuelt tilpasset indhold og/eller deling af disse data med en 3. part med det samme formål. Enhver information, der lagres med brug af disse cookies, kan blive videresolgt til 3. part. Vi samarbejder med virksomheden Cria.dk og cphagency.dk om brugen af systemet Google Adwords til styring af internetannoncer i forsøg på at vise dig annoncer, der har relevans for dig.

T

Sådan afviser eller sletter du dine cookies

Afvisning af cookies

Du kan altid afvise cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din browser. Hvor du finder indstillingerne afhænger af, hvilken browser du anvender. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du gør det, er der mange funktioner og services, du ikke kan bruge, fordi de forudsætter, at hjemmesiden kan huske de valg, du foretager.

Sletning af cookies

Cookies som du tidligere har accepteret, kan efterfølgende slettes nemt. Benytter du en PC med en nyere browser, kan du slette dine cookies ved at bruge genvejstasterne: CTRL + SHIFT + Delete Virker genvejstasterne ikke, og/eller benytter du en MAC, skal du starte med at finde ud af, hvilken browser du bruger og herefter klikke på det relevante link: Husk: Bruger du flere browsere, skal du slette cookies i dem alle.

Internet Explorer
http://windows.microsoft.com/da-DK/windows-vista/Delete-your-Internet-cookies

Mozilla Firefox
http://support.mozilla.org/da/kb/delete-cookies-remove-info-websitesstored?redirectlocale=en-US&redirectslug=Deleting+cookies

Google Chrome
http://support.google.com/chrome/bin/answer.py?hl=da&answer=95647

Opera
http://help.opera.com/Windows/12.10/en/cookies.html

Safari 5.0
http://support.apple.com/kb/HT1677

Flash cookies (gælder alle browser)
http://www.macromedia.com/support/documentation/ en/flashplayer/help/settings_manager07.html

iPhone, iPad og andet fra Apple
http://support.apple.com/kb/HT1677

Telefoner med styresystemet Android
http://timeread.hubpages.com/hub/How-to-delete-internet-cookies-on-your-Droid-or-any-Android-device

Telefoner med Windows 7
http://www.windowsphone.com/da-dk/how-to/wp7/web/changing-privacy-and-otherbrowser-settings

Spørgsmål

Har du kommentarer eller spørgsmål i forbindelse med vores information og/eller behandling af personlige oplysninger, er du velkommen til at kontakte os på info@kbhavn.com

Sign up for our newsletter
Sign up for our newsletter and get 10% of on your first order

Availability